RITAR NÄR NÅGON TALAR

Graphic Recording

Att i realtid rita, visualisera & sammanfatta

Många namn för att rita på möten. Graphic recording, visual recording, graphic facilitating, visual facilitating, visual scribe, doodling, visual thinking, wall illustration, whiteboard illustration, visuella anteckningar, visual coach – reflective graphics, graphic listening, grafisk visualisering, live scribing, live-rita eller som jag också kallar det - mötesrita. Så många ord och varianter för något som ska vara enkelt och tydligt.

OM ATT VISUALISERA IDÉER OCH TANKAR

Varför bilder funkar och utvecklar verksamheter

Om jag ritar ett berg ser du ett berg och inte en delfin.

Vi lägger ner massor av tid, energi och pengar på möten av olika slag. Frågan är dock hur mycket vi får ut av dem - som arrangörer, talare och deltagare. Hur många lyssnar, deltar aktivt och tar sedan del av eventuellt protokoll eller annan dokumentation? Brukar du känna att du vill få dina möten mer effektiva och kanske till och med mer lönsamma?
Be mig komma och rita på ditt möte nästa gång! Då får du en tydlig och samstämmig bild av det mötet handlade om och vad ni kom fram till. Jag får något extra att hända under mötet så att deltagarna blir mer engagerade och inspirerade. Jag lyfter fram det viktigaste på ett tydligt och kreativt sätt!

HJÄRNAN GILLAR VISUELLT

Rita på möten är en effektiv inlärningsmetod

SNABBHET SKAPAR KREATIVITET

Att snabbt snappa upp budskap live ger kreativa möten.

CONSENSUS MED VISUALISERING

Mötesritande får alla att se helheten.

VEM RITAR?

FRIDA PANOUSSIS

Frida “FridaRit” Panoussis ritar när någon talar.

• Graphic Recorder • Professional Doodler • Mötesritare

• SMH, Certification in sales and marketing

REFERENSER

Kunderna berättar

Göran Adlén

Talare trendspanare

""Imponerad är bara förnamnet! Tänk att försöka sammanfatta över tre timmars föreläsning, femton trender och stå och rita oavbrutet under två föreläsningar av Trendrapporten 2016. Många ord, massa bilder, massa av mina tankar och så bara få till en sådan här sammanfattning. Jag är imponerad. Tack Frida Panoussis! Du är helt grym!""

Anna Sonberger

Göteborgs universisitet

"Frida är en fantastiskt inspirerande och kunnig föreläsare med enstor portion humor och glimten i ögat. Man blir inspirerad att ritasina mötesanteckningar och vill bara veta mer. Tummen upp för Frida."

Marthina Knutsson

CEO RÄTT KOMMUNIKATION AB

"Att kunna sålla ut det viktiga, fånga upp en känsla och en helhet i en föreläsning är inte det allra enklaste, men med Frida i lokalen kan du och dina åhörare andas ut. Frida är en kreativ och initiativrik person som ditt företag har stor användning av. Hennes självklara och positiva framtoning kan få vem som helst att hänga med i vad som sägs. Hon får fram det viktiga i budskapet, allt i färgglada bilder. Vi är sjukt nöjda med de bilder Frida har ritat till vår digitala kommunikation, de får fram det vi vill förmedla på ett personlig, lättsamt och professionellt sätt. Vi rekommenderar Frida varmt."

KUNDER I URVAL

KONTAKT

Skicka ett meddelande