WE DRAW WHILE YOU SPEAK

Graphic Recording

Draw, visualize & summarise

Frida_Samsyn_fotografJulianaWiklund_091

Live-Drawing

The act of physically drawing an idea creates a common, shared, and clear vision of the goal.  Everyone must be on the same page about where we are going.  Either the drawing can be on paper or on an electronic device.  But always drawn by hand.

Workshops

 can lead workshops about various subjects.  I draw and facilitate, which makes sure that the workshop stays focused to the agenda, so the meeting successfully achieves the desired goal.

Training

Håller du många möten? Vill du också lära dig enkla grunder för att rita och facilitera dina möten? Jag skräddarsyr upplägg på den nivå och det sätt som passar dig bäst.

Graphic recording, visual recording, graphic facilitating, visual facilitating, visual scribe, doodling, visual thinking, wall illustration, whiteboard illustration, visuella anteckningar, visual coach – reflective graphics, graphic listening, grafisk visualisering, live-rita eller som jag också kallar det - mötesrita. Så många ord och varianter för något som ska vara enkelt och tydligt.

OM ATT VISUALISERA IDÉER OCH TANKAR

Varför bilder funkar och utvecklar verksamheter

Om jag ritar ett berg ser du ett berg och inte en delfin.

Vi lägger ner massor av tid, energi och pengar på möten av olika slag. Frågan är dock hur mycket vi får ut av dem - som arrangörer, talare och deltagare. Hur många lyssnar, deltar aktivt och tar sedan del av eventuellt protokoll eller annan dokumentation? Brukar du känna att du vill få dina möten mer effektiva och kanske till och med mer lönsamma?
Be mig komma och rita på ditt möte nästa gång! Då får du en tydlig och samstämmig bild av det mötet handlade om och vad ni kom fram till. Jag får något extra att hända under mötet så att deltagarna blir mer engagerade och inspirerade. Jag lyfter fram det viktigaste på ett tydligt och kreativt sätt!

HJÄRNAN GILLAR VISUELLT

Rita på möten är en effektiv inlärningsmetod

SNABBHET SKAPAR KREATIVITET

Att snabbt snappa upp budskap live ger kreativa möten.

CONSENSUS MED VISUALISERING

Mötesritande får alla att se helheten.

VEM RITAR?

FridaRit_frida_fotografJulianaWiklund_happy

FRIDA PANOUSSIS

Frida “FridaRit” Panoussis ritar när någon talar.

• Graphic Recorder • Professional Doodler • Mötesritare

• SMH, Certification in sales and marketing

REFERENSER

Kunderna berättar

Mathina-150x150

Marthina Knutsson

CEO RÄTT KOMMUNIKATION AB

Att kunna sålla ut det viktiga, fånga upp en känsla och en helhet i en föreläsning är inte det allra enklaste, men med Frida i lokalen kan du och dina åhörare andas ut. Frida är en kreativ och initiativrik person som ditt företag har stor användning av. Hennes självklara och positiva framtoning kan få vem som helst att hänga med i vad som sägs. Hon får fram det viktiga i budskapet, allt i färgglada bilder. Vi är sjukt nöjda med de bilder Frida har ritat till vår digitala kommunikation, de får fram det vi vill förmedla på ett personlig, lättsamt och professionellt sätt. Vi rekommenderar Frida varmt.

Anna_Löfving_masen

Anna Löfving

Editor Mariefreds Tidning /Måsen

Frida arbetade under cirka ett halvår som illustratör på Mariefreds tidning/Måsen. Hennes illustrationer, som publicerades en gång i veckan, var en sammanfattning eller en reflektion av en aktuell händelse som togs upp i tidningen. Frida var under vårt samarbete smidig, lyhörd och lätt att samarbeta med – trots korta deadlines. Hennes illustrationer var mycket uppskattade och jag rekommenderar henne varmt.

BLOGG

KONTAKT

Skicka ett meddelande

Please enter your name.
Please enter a subject.
Please enter a message.

Vi sparar ditt meddelande för att kunna upprätthålla kontakten.

You must accept the Terms and Conditions.